Select Page

Ponedeljek, 2.9.2019

Za nami je prvi  dan šole v naravi. Zjutraj ob 8. uri nas je avtobus odpeljal v Umag. Na poti smo se ustavili na počivališču, da smo lahko pomalicali in popili. V domu v Umagu smo razpakirali in odšli na preverjanje plavanja. Po kosilu smo imeli počitek. Vsaka soba je izbrala svoje ime in narisala risbo, ki je to predstavljala. Popoldne smo se učili plavati kravl in žabico ter skakati na glavo.  Pri pouku smo se orientirali s pomočjo zemljevida in se učili o vremenu. Učiteljica nas je dala v skupine, da bomo naslednje dni opravili meritve. Po večerji smo imeli pohod in sedaj se odpravljamo spat.

Aleksander in Jaka H.

Torek, 3.9.2019

Drugi dan šole v naravi smo začeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo imeli pouk in nato plavanje. Plavali smo tudi popoldne. Med počitkom smo na plaži v skupinah brali knjigo o Mali morski deklici.  Pred večerjo smo imeli igre brez meja. Zelo so bile zabavne. Na koncu smo bili vsi mokri, ker so učitelji na nas zmetali vodne balončke. Po večerji smo kiparili v peskovniku. Pred spanjem smo si pogledali še risanko o Mali morski deklici, da jo bomo lahko primerjali s prebrano knjigo.

Taj

Sreda, 4.9.2019

Tudi tretji dan šole v naravi smo začeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo spoznavali morske živali in rastline. Razvrščali smo školjke in polže. Sledilo je plavanje, med drugim smo neprekinjeno plavali 10 minut. Po popoldanskem počitku smo plavali v majicah. Obe vaji sta del naloge za “delfinčke”. V vodi smo našli tudi klobučnjaka. Nato smo odšli v Umag – v akvarij, na ogled mesta in na štante. Po večerji smo igrali različne športne igre in vadili v fitnesu na prostem. Za zaključek dneva smo tekmovali v kvizu in nato odšli spat.

Skupina Morske zvezde

Četrtek, 5.9.2019

Zjutraj smo vstali in odšli na tek. Po zajtrku smo izdelovali zmaja in ga preizkusili, kako leti. Kot vsak dan smo odšli na plažo, kjer smo plavali za zlatega, srebrnega in bronastega delfina. Ker smo bili že vsi tako lačni, smo odšli na kosilo. Med počitkom smo vadili za večerni Thin ima talent. Pred talenti smo še enkrat odšli na plažo. Imeli smo aqvatlon in vodne igre. Danes sta nas obiskali tudi ravnateljica in pomočnica ravnateljice ter prinesli nekaj sladkega. Na večernem tekmovanju Thin ima talent je zmagala moja skupina.

Ana

Petek, 6.9.2019

Zadnji dan šole v naravi je najboljši dan. Opravili smo še zadnje naloge pri pouku. Skakali smo v vodo, se v vodi igrali in gledali smo risanko Kako izuriti svojega zmaja 3.

Tukaj nam je bilo zelo všeč, a komaj že čakamo, da se vrnemo domov k svojim staršem, saj veste, povsod je lepo, a doma je najlepše.

ZalaD.