Select Page

Ponedeljek, 12.9.2022

Danes je bil čudovit dan. Po prihodu v Umag smo najprej opravili preizkus znanja plavanja in se razdelili v pet plavalnih skupin. Pojedli smo kosilo in si izbrali ime sobe. Popoldne smo nadgrajevali znanje plavanja. Bilo je toplo in sončno, zato je bila voda prav osvežilna. Pri pouku smo s pomočjo zemljevida iskali obmorske kraje ter se orientirali s kompasom. Po večerji pa smo se odpravili na pohod ob morski obali in prehodili smo kar 5 km. Prijetno utrujeni smo zaspali.

Petošolci

Torek, 13.9.2022

Ko smo se zjutraj zbudili, smo šli na zajtrk. Po zajtrku smo delali nalogo za matematiko in merili temperaturo. Potem smo se šli kopat. Sledilo je kosilo in počitek. Vadili smo točke za Thin ima talent. Popoldan smo odšli nazaj na plažo, kjer smo se učili novih tehnik. Pred večerjo smo imeli še športne igre, ki so bile mokre in zelo zabavne. Sledilo je še nekaj pouka in ogled risanke Mala morska deklica.

Izak in Aleks

Sreda, 14.9.2022

Zbudili smo se ob sedmih in imeli zajtrk. Po zajtrku smo imeli pouk. Ob deseti uri smo se odpravili na plažo, kjer smo trenirali za popoldansko preverjanje znanja, saj jutri in v petek napovedujejo slabo vreme. Odšli smo na kosilo. Med počitkom smo imeli fitnes, potem pa smo zopet odšli na plažo, kjer smo opravili preizkus znanja plavanja. Učitelji so nas razveselili, povedali so nam, da bomo odšli v Umag na štante. Tam smo imeli čisto premalo časa za vse naše nakupe. Po okusni morski večerji smo imeli malo pouka, nato smo navijali za naše košarkaše. Zmagali bodo…lahko noč.

Jošt in Blaž

Četrtek, 15.9.2022

Zjutraj, ko smo vstale, smo pospravile sobo. Potem smo se oblekle in odšle na jutranjo telovadbo. Kasneje smo odšli na zajtrk. Sledilo je plavanje. Imeli smo tekmovanje v akvatlonu, štafetne igre in prosto plavanje. Po plavanju smo se ustavili še na sladoledu, ki je bil zelo dober. Po kosilu in počitku smo spet odšli na plažo kjer smo se kopali. Po večerji smo imeli Thin ima talent. Osvojile smo drugo nagrado. Tudi pri pospravljanju sob smo bile nagrajene in sicer s prvim mestom. Po končani razglasitvi zmagovalcev smo se peoblekle in odšle spat.

Delfinčki (Ajda, Ota, Nika, Hana)

Petek, 16.9.2022

Prišel je zadnji dan šole v naravi. Po zajtrku smo spakirali. Nato smo imeli še malo pouka. Pisali smo pismo, resevali križanke in barvali. Na plaži smo se šli štafetne igre v vodi. Bili smo na obali s kamenčki in nizko vodo. Nato je sledila podelitev priznanj za osvojene delfinčke. Še zadnje kosilo in že se, polni novih doživetij in spominov, vračamo domov.

Učenci 5. razredov